Personaleudvælgelse 2017-09-12T03:45:30+00:00

Personaleudvælgelse

Kontakt

Det er en langsigtet opgave at skulle ansætte de rigtige medarbejdere, og det kan være af de største konsekvenser for virksomheden. En fejlrekruttering kan have menneskelige såvel økonomiske konsekvenser for alle implicerede parter.

Ofte falder ansættelser sammen med travle perioder, hvilket betyder ekstra arbejdsbyrde for Dem.  Jobbeskrivelse skal sammenfattes, profiler kortlægges, annoncer udarbejdes, ansøgninger gennemlæses og afslag udsendes, kandidater indkaldes til samtaler, interview og screening mm Vi tilbyder at finde virksomhedens nye medarbejder.

Virksomheden definerer kravene på kvalifikationer som medarbejderen besidder, både de hårde- bløde- personlige- og erhvervsmæssige kvaliteter de søger i hver enkelt medarbejder. Rekrutteringen gennemgår cv og kompetencer og udvælger herefter et passende antal kandidater til samtaler og screener de egnede kandidater, som bliver præsenteret for virksomheden. Ud af disse egnede emner vælger virksomheden den nye medarbejder – nemmere kan det ikke være. Vi løser alle disse opgaver for Dem og Deres virksomhed.